Motty

Motty er en låneagent som formidler forbrukslån, refinansiering og kredittkort. De tilbyr også refinansiering med sikkerhet i bolig.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Et stort antall långivere konkurrer om å gi deg lån
  • Du velger lånet med de beste betingelsene
  • Tilbyr forbrukslån, refinansiering og kredittkort
  Ulemper:
  • Lånetaker må være fylt 23 år
  • Gir ikke lån selv
  • Effektiv rente fremgår ikke på nettsiden deres
  • Høye renter på usikrede forbrukslån

  Oversikt

  Motty Telefinans har formidlet lån og refinansiering til privatpersoner siden 1985 og er en av landets største formidlere av forbrukslån. De tilbyr forbrukslån, kredittkort og økonomisk hjelp. Dette er en sammenligningstjeneste der du kan sammenligne tilbud fra 20 forskjellige banker. De sender lånesøknaden til alle samarbeidsbankene og gir bankene mulighet til å konkurrere om å tilby lån til kunden som bruker tjenesten.

  Det at de sammenligner lån fra bankene hjelper kunden å velge det beste lånet til sitt bruk. Lånekunden sparer mye tid og penger ved å bruke tjenesten som de tilbyr og kunden kan derfor ta et godt og gjennomtenkt valg av hvilket lån som passer kunden aller best.

  Ønsker kunden kreditt på kort kan dette søkes om på deres tjenester og bankene vil da komme med tilbud så kunden kan velge det kortet som passer til kundens behov. Lånetaker kan også søke om forbrukslån, eller refinansiering gjennom deres tjenester.

  Lånetilbud fra Motty

  Motty tilbyr forbrukslån opp til 600 000 kr uten sikkerhet. Dette lånet er usikret som betyr at låneutgiveren ikke tar krav om sikkerhet i eiendeler til lånetaker, og disse pengene kan da disponeres fritt av lånekunden. Lånetaker kan søke om kredittkort via tjenesten. Kredittkort er et kort med en fast lånesum som kunden kan bruke i butikker, netthandel på reiser og mer. Kunden står fritt til å disponere pengene på kortet og vil motta faktura en gang i måneden.

  Dette kortet er trygt å bruke med tanke på tyveri på reise. Kunden kan også få rabatter i visse butikker. De tilbyr også økonomisk hjelp som å samle annen gjeld. Et slikt lån som kun er ment til å betale ned andre små dyre lån med høy rente. Hvis kunden eier flere kredittkort og dyre smålån vil kunden spare penger på å ta opp et lån med bedre rente.

  Sikkerhet og service

  Kunden kan føle seg trygg og sikker ved å bruke denne låneagenten. De tar sikkerhet på alvor og behandler alle personopplysninger etter personopplysningslovens paragraf §8 basert på kundens forespørsel om å innhente finansieringstilbud fra samarbeidsbankene. Styreleder er ansvarlig for behandling av personopplysninger i forbindelse med selskapets virksomhet. Daglig leder har ansvaret for den daglige oppfølgingen av det som er knyttet til personvern.

  Det forsikres at behandling av personopplysninger skjer etter personopplysningsloven. De hjelper kunden gjennom hele prosessen ved å søke lån og kunden binder seg ikke til noe før kontrakt er underskrevet. Det er en gratis tjeneste som er trygg å bruke.

  Som en del av tjenesten tilbys også personlig veiledning. Det er dyktige lånerådgivere klare til å hjelpe ved å gi gode råd og tips basert på lang erfaring. Kundetelefonen (+47 69 36 06 66) er åpen hverdager kl. 08–16. De tar ansvar ved å vurdere hver lånekunde nøyaktig med informasjonen som er tilgjengelig.

  Oppsummering

  Motty er en trygg tjeneste som tar personopplysninger på alvor og tilbyr god kundeservice av dyktige lånerådgivere. Finansselskapet sender en lånesøknad til 20 ulike banker, noe som gjør prosessen med å søke lån veldig enkelt, raskt og trygt. Motty får bankene til å konkurrere om kunden. De tilbyr fleksible lån fra 25 000–600 000 kr, forbrukslån, kredittkort, refinansiering og økonomisk rådgivning.

  Kredittkort er et kort som kunden står fritt til å disponere og vil motta faktura en gang i måneden. Dette kortet er trygt å bruke med tanke på tyveri på reise. De tilbyr økonomisk hjelp som refinansiering. Dette er et lån som kun er ment til å betale ned andre små dyre lån med høy rente. Hvis kunden eier flere dyre smålån vil kunden spare penger på å ta opp et refinansieringslån. Forbrukslån er et usikret lån som betyr at låneutgiveren ikke tar krav om sikkerhet i eiendeler.

  Omtale - Motty
  Vurdering 96100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du er minst 23 år gammel
  • Du har bodd og skattet i Norge de siste tre årene
  • Du har en fast inntekt på minst 230 000 kr
  • Du har ikke betalingsanmerkninger
  • Du har ingen inkassosaker
  • Søker må tåle en renteøkning på fem prosent Samlet gjeld skal ikke overstige fem ganger års inntekt
  • Alle som søker om lån må få en kredittvurdering
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:Varierer Uppl.avgift: 0 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden