Lendo kredittkort

Lendo er et godt etablert selskap under Schibsted-paraplyen. I egenskap av låneagent har de tilbudt ulike låneprodukter på det norske markedet siden 2007.

Når du søker om kredittkort gjennom Lendo sender du inn en søknad som videreformidles til ulike banker. Du mottar tilbud og kan velge det kredittkortet som passer deg best. Det er både gratis og uforpliktende å sende en søknad.

Kortene

Lendo kredittkort sammenligner kredittkort fra fire utstedere. Kredittkortene som sammenlignes er TF Bank Mastercard, re:member black, Komplett Bank Mastercard og Instapay Mastercard.

TF Bank Mastercard

Med TF Bank Mastercard har man en kredittgrense på 150 000 kr, en rente på 19,90 % og ingen årsavgift. Kortet tilbyr 43 rentefrie dager og har to forsikringer: Reise- og avbestillingsforsikring og forsikring mot ID-tyveri.

Både varekjøp og uttak i minibank er gratis, mens valutapåslaget er 1,75 % av beløpet. TF Bank Mastercard har et fordelsprogram som heter Dealpass, der kundene får rabatter på over 240 hoteller, restauranter, opplevelser og butikker.

re:member black

Med re:member black er der en kredittgrense på 150 000 kr. Renten er på 21,62 % med 45 rentefrie dager, og det er ingen årsavgift. Kortet har et fordelsprogram som heter re:member reward hvor kundene får rabatt på mer enn 200 nettbutikker.

Det er inkludert reise- og avbestillingsforsikring og ansvarsforsikring, men det tilbys også en trygghetspakke som dekker assistanse ved blant annet ID-tyveri. Pakken har en årspris på 249 kr, og mot et tillegg kan man også kjøpe Betalingsforsikring Plus.

Både kontantuttak og overføringer koster ekstra, og valutapåslaget er på 1,75 % av beløpet.

Komplett Bank Mastercard

Med Komplett Bank Mastercard varierer kredittgrensen fra 5 000 kr til 100 000 kr. Denne blir fastsatt ut fra kundes lønnsinntekt. Alle varekjøp gir bonuspoeng, og ett poeng tilsvarer en krone. De oppsparte bonuspoengene kan enten tas ut eller brukes til varekjøp på komplett.no.

Kortet har en rente på 21,40 % med 50 rentefrie dager. Det er ingen årsavgift, og det er 1,75 % på valutaveksling. Både både reise- og avbestillingsforsikring, ID-tyveri forsikring og kjøpsforsikring er inkludert i kortet.

Instapay Mastercard

Kredittkortet Instapay Mastercard er relativt nytt på markedet. Det har en kredittgrense på 100 000 kr, ingen årsavgift og en rente på 14,9 %. Fordelsprogrammet til Instapay Mastercard gir 5 % rabatt på ulike varegrupper. Hvilke rabatter som gjelder hver måned oppdateres på kortets hjemmeside.

Det følger ingen forsikring med kortet, men det er mulig å opprette en betalingsforsikring knyttet til kortets saldo. Valutapåslaget er på 2 % av beløp, minibankuttak koster ekstra og det er termingebyr. Kortet tilbyr ingen rentefrie dager.

Betingelser

For å søke om kredittkort hos Lendo må du være 20 år eller eldre og ha fast inntekt. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger, og en kredittsjekk vil bli utført. Noen kredittkort kan ha egne tilleggsbetingelser, som for eksempel høyere eller lavere aldersgrense eller krav om at man ikke har inkassosaker.

Kundeservice

Åpningstider hos Lendo er mandag til onsdag fra 09:00-21:00, torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16:00 og lørdag 10:00-15:00. Under åpningstiden kan Lendo kontaktes på chat eller på telefon 22 00 70 70. Du kan kontakte dem på e-post hele døgnet. E-postadressen er kundeservice@lendo.no.

Fordeler:
  • Sammenlign fire kort med én søknad
  • Velg selv hvilket kort du ønsker
  • Kun én kredittsjekk
  • Gratis og uforpliktende søknad
Ulemper:
  • Ikke selv et kredittkortselskap
  • Lite info om søknadsprosessen før du innleder den
  • Begrenset utvalg kort som sammenlignes

Vilkår

  • Må være fylt 20 år
  • Må ha fast inntekt
  • Ingen betalingsanmerkninger
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden